Social

#temperatura #vremea #vremea weekend #prognoza meteo #vremea bucuresti

Surpriza! Ce temperaturi ne asteapta in acest weekend

Chiar daca ziua de vineri se anunta racoroasa, cu maxime sub media climatologica a acestei perioade, sambata si duminica temperaturile vor fi in crestere, iar ploile vor fi aparea doar local.

Vineri, Capitala are parte de temperaturi cuprinse intre 9-10 grade Celsius la primele ore ale zilei si maxime ce nu vor depasi 17-18 grade Celsius. Cerul va fi innorat si se vor inregistra ploi sporadice.

Si in tara temperaturile sunt in scadere. La munte va ploua in a doua parte a zilei si dupa lasarea noptii. Cele mai mari temperaturi se inregistreaza in vestul Olteniei (21 grade) si in Tulcea (20 grade), iar cele mai scazute, la Miercurea Ciuc - 14 grade. In toata tara, cerul va fi temporar noros si exista sanse de ploaie dupa-amiaza.

Sambata, vremea incepe sa se incalzeasca, iar norii vor mai fi prezenti temporar doar in estul si in sudul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 grade (Miercurea Ciuc) si 21 grade Celsius (Giurgiu).

Duminica vom avea parte de vreme frumoasa in toata tara, mai putin in zonele sud-estice si estice, unde cerul va fi partial noros si vantul se va intensifica. In Capitala, temperaturile maxime urca pana la 22 grade Celsius, cel mai cald fiind in Oltenia si Muntenia (23 grade).

Foto: forestscene.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea