Social

#ger in weekend #vreme weekend #vreme geroasa #temperaturi #starea vremii #meteo #weekend #ger #conditii meteo

Vreme geroasa in weekend! Urmeaza zile de cosmar

Weekendul vine cu vreme deosebit de rece pentru aceasta perioada a anului. Gerul pune in continuare stapanire pe tara noastra, minimele coborand foarte mult sub pragul inghetului.

 

Vineri vremea va fi mai rece decat normalul acestei perioade. Vor fi innorari accentuate in regiunile sudice, cu precadere in Oltenia, iar izolat va mai ninge slab. In restul tarii, cerul va fi doar temporar noros. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane, spulberand zapada, precum si in sudul Banatului, pe litoral si in Delta Dunarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -10 si 7 grade Celsius.

In Bucuresti vremea va deveni deosebit de rece. Cerul va fi temporar noros si vor fi conditii de fulguiala in cursul zilei. Spre seara sunt conditii de ceata, asociata cu depuneri de chiciura. Vantul va sufla moderat. Temperatura maxima va fi de -6...-4 grade Celsius.

Sambata vremea va fi deosebit de rece in regiunile extracarpatice. In restul teritoriului valorile termice vor fi in general apropiate de normele perioadei. Vremea va fi insa geroasa in cursul noptii si al diminetii in Moldova, Transilvania, Maramures, Muntenia si Oltenia, precum si in zonele depresionare. Cerul va fi variabil cu unele innorari persistente in zonele sudice si estice ale tarii. Pe arii restranse va fulgui. Vantul va prezenta intensificari in sudul Banatului si, trecator, in sud-est si la munte. in zonele joase de relief, mai ales dimineata si noaptea, izolat va fi ceata, asociata si cu depunere de chiciura. Temperaturile minime se vor incadra intre -18 si -4 grade Celsius iar cele maxime intre -8 si 6 grade Celsius.

In Bucuresti vremea va fi deosebit de rece, geroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi mai mult noros si, trecator, vor fi condiții de fulguiala. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura minima se va incadra in jurul valorii de -10 si -8 grade Celsius, iar maxima nu va urca mai sus de -6 grade Celsius.

Duminica, valorile termice diurne vor continua sa se situeze in general in jurul mediilor multianuale, in timp ce dimineata si noaptea local gerul va perista. Cerul va fi variabil, mai mult senin pe parcursul zilei, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari inspecial in zona Muntilor Banatului.

In Bucuresti vremea va fi extrem de geroasa, in special dimineata. Temepraturile minime vor scadea pana la -12 grade Celsius iar maximele nu vor urca mai sus de -3 ... -1 grade Celsius. Cerul va fi variabil, mai mult noros iar vantul va sufla slab.

Sursa foto: weradio.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea