Social

# vremea in romania #vremea in tara #ninsori #ploi #vremea #starea vremii #romania

Vreme de toamna in Romania! Ploi si ninsori in urmatoarele zile

Dupa caldura vin ploile! Vremea va fi ca de toamna in urmatoarea perioada. Cerul va fi innorat si vor predomina ploile si ninsorile. Iata cum va fi vremea in urmatoarea perioada.

Luni cerul va fi variabi in nord-vestul tarii si mai mult noros in rest. Se vor inregistra precipitatii pe arii extinse, in special in sudul si sud-estul tarii unde, izolat, cantitatile de apa pot ajunge pana la 20 l/mp. In zonele montane si in vestul si nordul Moldovei vor predomina ninsorile. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari în est si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 1 si 15 grade Ceslius.

In Capitala, vremea va fi inchisa si va ploua. Vantul sufla slab si moderat. Temperatura maxima nu va depasi 9 grade Ceslius.

Marti temperaturile se vor incadra in normalul perioadei. Cerul va fi insa instabil in regiunile vestice, iar în rest va avea înnorari temporar accentuate. Va ploua in special in Moldova dar si in Dobrogea si Muntenia. La munte predomina ninsorile. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe alocuri. Temperaturile minime se vor incadra intre -3 si 5 grade Celsius iar cela maxime intre 6 si 15 grade Ceslius.

In Bucuresti cerul va fi mai mult noros si trecator, va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va scadea pana la 4 grade Celsius iar cea maxima pana la 11 grade Celsius.

Miercuri cerul va fi noros si vor predomina ploile. La munte precipitatiile vor fi mixte. Vantul ca avea intensificari temporare in partea de est a tarii precum si la munte. Temperaturile minime se vor incadra intre -1 si 5 grade Celsius iar cela maxime intre 8 si 14 grade Ceslius.

In Bucuresti cerul va fi noros si sunt asteptate ploi slabe cantitativ. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura minima va scadea pana la 2 grade celsius iar macimele nu vor urca mai sus de 12-13 grade Celsius.

Joi vremea se mentine inchisa si sunt asateptate precipitatii sub forma de lapovita in zona montana si ploi in restul teritoriului. Temperaturile minime se vor incadra intre -3 si 5 grade Celsius iar cele maxime intre 7 si 17 grade Cesius.

In Bucuresti cerul va fi temporar noros si trecator va ploua slab. Vantul va sufla moderat. Temperaturile minime se vor incadra intre 2 si 4 grade Celsius iar cele maxime intre 13 si 15 grade Cesius.

Sursa foto: ziuaconstanta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea