Social

#vremea in bucuresti #vreme caniculara # vremea in weekend #vremea in tara #temperaturi weekend #canicula #weekend #romania

Vreme caniculara in weekend! Temperaturi de peste 38 de grade Celsius

Finalul de saptamana vine cu vreme caniculara. In Romania se vor inregistra frecvent temperaturi de peste 35 de grade Celsius iar disconfortul termic va fi accentuat. Cel mai cald va fi in sudul Olteniei, unde temperturile pot urca pana la 38 de grade Celsius.

Vineri, vremea va fi deosebit de calduroasa in toata tara. In Dobrogea si Baragan, temperaturile temperaturile se apropie de pragul caniculei si stresul termic va fi accentuat. Si in Moldova si Bucovina temperaturile vor urca astazi pana la 33-34 de grade Celsius. Si in vestul tarii se anunta canicula si conditii de disconfort termic. Cel mai cald va fi insa in sudul tarii, unde temperaturile vor urca pana la 36 si chiar 37 de grade Celsius, pe alocuri ajungand chir si pana la 38 de grade Celsius. Vremea se va schimba insa spre seara cand se aduna norii si vor fi vijelii insotite de ploi torentiale si chiar grindina, in aproape toata tara.

In Bucuresti vremea va fi caniculara. Temperaturile maxime vor ajunge la 34 de grade Celsius, la umbra. Temperatura resimtita va fi mult mai mare, iar disconfortul termic va fi accentuat. Spre seara cerul se va innora si sunt conditii de averse insotite de descarcari electrice.

Sambata, temperaturile continua sa creasca iar vremea va fi deosebit de calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cel mai cald va fi in regiunile sudice si in cele sud-estice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 27 si 36 de grade Celsius, cu cele mai ridicate valori in vestul si sudul Olteniei.

In Bucuresti cerul va fi mai mult senin, cu unele innorari pe alocui. Temepraturile vor scadea usor fata de ziua anterioara insa, in continuare vremea va fi deosebit de calduroasa pentru aceasta data, iar disconfortul termic va fi accentuat. Temperaturile minime vor urca pana la 18 grade Celsius iar maximele vor urca pana la 32 de grade Celsius.

Duminica, soarele si canicula vor fi greu de suportat in cea mai mare parte a tarii. La amiaza temperaturile vor urca la peste 34-36 de grade Celsius. Spre seara insa, cerul va fi acoperit de nori in special in sudul si vestul tarii, unde sunt asteptate precipitatii insotite de descarcari electrice, vijelii si chiar grindina! Temperaturile maxime se vor incadra intre 28 si 37 de grade.

In Bucuresti cerul va fi mai mult senin, cu unele innorari pe alocui, iar vantul va sufla slab. Temperaturile minime vor urca pana la 19 grade Celsius iar maximele vor urca pana la 33 de grade Celsius.

Mai multe detalii despre vreme gasesti pe vremea.acasa.ro.

Sursa foto: minval.az

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea