Social

#exercitii fizice #alternativa exercitii fizice #gandire pozitiva #sport

Vrei sa te mentii in forma? S-a descoperit o metoda mai simpla decat sportul!

Cercetatorii americani au descoperit o metoda inedita prin care persoanele se pot mentine active si in forma pe masura ce inainteaza in varsta, ale carei efecte pozitive sunt asemanatoare cu cele ale unui program intens de sport, desfasurat pe o perioada de sase luni.

Potrivit oamenilor de stiinta americani de la Universitatile Yale si California, gandirea pozitiva este cel mai bun exercitiu care ajuta persoanele sa se mentina in forma.

In urma unui studiu intreprins pe 100 de voluntari din SUA, cu varsta medie de peste 81 de ani, s-a descoperit ca expunerea la mesaje pozitive legate de inaintarea in varsta ii ajuta sa se mentina mai activi si mai sanatosi chiar si decat sportul.

Se remarca astfel nu doar beneficiile psihologice ale gandirii pozitive asupra varstnicilor, ci si cele fizice. La sfarsitul studiului, savantii au descoperit ca varstnicii expusi la mesaje subliminale pozitive se ridicau mai usor de pe scaun, isi pastrau mai bine echilibrul in picioare si erau mai activi decat cele care nu trecusera prin experiment.

Sursa foto: tocamarketing.es

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea