Social

Vizele se lasa asteptate

P
otrivit International Herald Tribune, nici Romania si nici alte state din estul Europei nu vor fi incluse in programul de vize pentru teritoriul american.
Acest lucru a fost cauzat de numarul de cereri respinse, in numar de 25 %, peste limita de 10%. Legea care va extinde programul de vize este pe cale de a fi votata de Congresul American. Pe langa aceste tari, o mare parte din cele care au mobilizate trupe in Irak si Afganistan au facut un puternic lobby pe langa administratia de la Washington , in scopul eliminarii acestor vize. Noile reglementari ale Departamnetului de Stat cuprinde o serie de punctaje acordate tarilor care doresc eliminarea vizelor, iar dintre aceste tari doar Cehia si Estonia s-au calificat pentru suspendarea vizelor. Nici locuitorii Coreei de nord nu vor mai avea nevoie de viza la intrarea in Statele Unite ale Americii. Romania, Polonia, Lituania, Letonia, Slovacia si Ungaria nu intrunesc criteriile impuse. Motivul pentru care Romania si Polonia nu intra sub incidenta legii este faptul ca peste un sfert din cetatenii celor doua tari care au aplicat pentru vize nu au intrunit conditiile necesare. sustin insa ca legea este destul de flexibila si in viitorul apropiat vor si excluse vizele si pentru tarile care nu s-au incadrat in cerintele curente.
  •   2007-07-27
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Efectele dependentei dintre cumparatori si vanzatori

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.