Social

#zika romania #zika #virusul zika #romania

Virusul Zika a ajuns si in Romania

Doi romani sunt internati la Institutul Matei Bals din Capitala. Acestia suspecteaza ca ar fi putut contracta virusul Zika, dupa o calatorie in Republica Dominicana.

Virusul care face ravagii in America de Sud este poibil sa fi ajuns astfel si in Romania. Ministerul Afacerior Externe a emis de curand o atentionare de calatorie in zonele afectate. Femeilor insarcinate le este recomandat sa nu calatoareasca in tarile afectate.

Cei doi cetateni romani, sot si sotie, au ajuns la Institutul Matei Bals pentru un consult, dupa ce s-au intors din Republica Dominicana. Nu se stie inca daca cei doi sunt sau nu infectati cu virusul Zika, potrivit b1.ro.

"La Institutul Matei Bals s-au prezentat doi cetateni, sot si sotie, care s-au intors din Republica Dominicana si au dorit un consult pentru a vedea daca este posibil sa fie infectati cu virusul Zika sau nu. Suspiciunea de Zika este foarte foarte mica. De altfel a trecut o luna si ceva de cand s-au intors din Republica Dominican", a declarat purtatorul de cuvant al Institutului Matei Bals, Catalin Apostolescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea