Social

#Centrul Infotrafic #masina in flacari Autostrada Soarelui #accidente Romania

Vinerea Neagra pentru soferii din Romania! Patru accidente rutiere grave

Scene desprinse din filmele de actiune, astazi in Romania! O masina inmatriculata cu numere de Constanta a ars pe Autostrada A2, Autostrada Soarelui, la kilometrul 124, pe sensul catre Bucuresti.

Din fericire, soferul a iesit la timp din masina. Alte trei accidente rutiere grave au avut loc vineri dimineata pe soselele din Romania!

Doua accidente s-au petrecut in judetul Buzau, iar altul - in judetul Valcea. Din pricina unui accident rutier in care au fost implicate sase autovehicule, traficul pe DN7 Ramnicu Valcea – Sibiu este oprit pe ambele sensuri la iesirea din localitatea valceana Calimanesti catre Sibiu, au anuntat autoritatile.

La ora 05:00, un grav accident de circulatie, soldat cu un mort, a avut loc pe DN 1B, in apropiere de localitatea Merei. Un barbat in varsta de 78 de ani a fost lovit de o masina. Batranul se deplasa neregulamentar pe sosea, afandu-se in momentul accidentului pe mijlocului drumului.

La ora 07:00, centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anunta ca, din pricina unui accident rutier in care au fost implicate un autoturism si un pieton (o tanara in varsta de 17 ani), traficul pe DN2 (E85) se desfasoara ingreunat, pe un fir alternativ, in zona localitatii buzoiene Posta Calnau. Adolescenta a suferit leziuni grave.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea