Social

#vreme caniculara #vremea in tara #temperaturi #vremea #starea vremii #canicula #meteo #vremea in bucuresti

Vine canicula! Ce temperaturi ne asteapta saptamana aceasta

Dupa cateva zile racoroase, canicula revine in forta. In urmatoarele zile ale saptamanii temperaturile vor trece frecvent de 30 de grade Celsius, in mai multe regiuni ale tarii.

Luni vremea se va incalzi fata de perioada precedenta, in toata Romania. Cerul va fi variabil, mai mult senin. Pe arii restranse si in zonele montane se pot semnala precipitatii de scurta durata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 31 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea va fi predominant frumoasa, iar cerul va fi variabil, mai mult senin. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va urca pana la 28-29 de grade Celsius.

Marti vremea se mentine frumoasa si continua sa se incalzeasca, devenind caniculara. Cerul va fi variabil, mai mult senin, cu unele innorari in regiunile estice si in zona montana, unde sunt posibile precipitatii de scurta durata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile minime se vor incadra intre 10 si 20 de grade Celsius iar cele maxime intre 24 si 34 de grade Celsius, cel mai cald fiind in Oltenia, Muntenia si in Capitala.

In Bucuresti vremea va fi deosebit de calduroasa pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab. Temperaturile minime se vor incadra intre 15 si 17 grade Celsius iar cele maxime intre 32-33 de grade Celsius!

Miercuri vremea se va mentine in continuare frumoasa in toata tara, iar temperaturile vor scadea usor fata de ziua precedenta. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări la munte si izolat in rest, unde se vor inegistra si precipitatii trecatoare. Temperaturile minime se vor incadra intre 6 si 18 de grade Celsius iar cele maxime intre 20 si 32 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea va fi in general frumoasa iar cerul va fi variabil cu unele innorari trecatoare. Vantul va sufla slab pana la moderat, iar conditiile de ploaie sunt reduse. Temperaturile minime se vor incadra intre 14 si 16 grade Celsius iar cele maxime vor urca pana la 28 de grade Celsius!

Joi vremea va fi in continuare frumoasa in majoritatea tarii. In regiunile sud-estice, la deal si la munte cerul va fi mai mult noros si sunt conditii de averse insotite de descarcari electrice. Temperaturile minime se vor incadra intre 7 si 17 de grade Celsius iar cele maxime intre 20 si 30 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea se mentine frumoasa, temperaturile incadrandu-se in normalul perioadei. Vantul va sufla slab si moderat si sunt posibile precipitatii insotite de descarcari electrice. Temperaturile minime se vor incadra intre 12 si 14 grade Celsius iar cele maxime vor urca pana la 26 de grade Celsius!

Mai multe informatii despre vreme gasesti pe vremea.acasa.ro.

Sursa foto: cugetliber.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea