Social

#gabriela firea #meteo #furtuna #prognoza meteo #vremea

Vin furtunile ! Gabriela Firea inchide scolile mai devreme!

Primarul general, Gabriela Firea, ii roaga pe bucuresteni, avand in vedere avertizarile meteorologice, sa ramana acasa miercuri seara, daca nu au drumuri urgente.

“As dori sa adresez o rugaminte bucurestenilor. Daca in aceasta seara nu au drumuri foarte urgente, strict necesare, sa ramana acasa, pentru ca, dupa ora 20:00, vor incepe aceste fenomene meteo extreme, vantul care va avea aspect de vijelie si este bine sa ne protejam, chiar daca instituțiile statului iau toate masurile necesare in aceste situații”, a declarat Firea, la un comandament convocat la Primaria Capitalei.

 

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a propus, miercuri, in cadrul comandamentului de urgenta, ca scolile din Bucuresti sa isi incheie cursurile miercuri de la ora 17:00, in contextul furtunii anuntate de meteorologi.

Mihaela Ciho, inspector scolar general adjunct, a declarat ca a transmis o nota de informare catre toate unitatile de invatamant din Bucuresti privind avertizarile meteorologilor.

“La nivelul inspectoratului scolar, in cursul acestei dimineti, am transmis o nota de informare catre toate unitatile de invatamant din municipiul Bucuresti privind avertizarea meterologica. Este cunoscut faptul ca in municipiul Bucuresti, practic, sunt cuprinsi 250.000 de elevi si prescolari in invatamantul de stat si 30.000 de elevi si prescolari in invatamantul privat. Este foarte important sa luam toate masurile necesare pentru a asigura siguranta acestora. Avand in vedere informarea meteorologica de la aceasta ora, astazi vom lua masura analizarii in consiliile de administratie a unitatilor de invatamant care isi desfasoara activitatea in programul de dupa-amiaza, astfel incat cursurile sa se incheie cel tarziu la ora 19", a declarat inspectorul scolar general adjunct.

Primarul general al Capitalei a propus insa ca scolile sa-si incheie cursurile de la ora 17.00.

"Pentru siguranta, eu inteleg ca de la ora 17.00 ar fi mai intelept sa se inceapa inchiderea cursurilor pentru a ajunge elevii acasa, pentru ca nu toti stau in proximitatea scolilor, exista si situatii in care transportul este putin mai departe de scoala, pentru a ajunge acasa", a declarat Gabriela Firea.

Mai detalii despre vreme gasesti pe vremea.acasa.ro.

CITESTE SI:

VIDEO Cel mai cunoscut roman in Mexic, clipe de groaza in timpul cutrem

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea