Social

#Jocurile Europene #victor ponta #vladimir putin

Victor Ponta, umilit de Vladimir Putin

 

Victor Ponta a fost aspru criticat in Romania pentru vizita sa la Baku, acolo unde a asistat la deschiderea Jocurilor Europene alaturi de liderii Rusiei, Turciei sau Belarusului, in conditiile in care liderii UE au boicotat evenimentul. 

Pretedintele roman Kaus Iohannis a anuntat chiar luni ca nu a fost informat de Ponta cu privire la deplasarea acestuia in Azerbaidjan. 

In ciuda scandalului provocat de decizia sa, se pare ca Ponta nu a fost remarcat de Vladimir Putin sau de ceilalti lideri importanti prezenti la Baku, scrie realitatea.net.

In timpul unei intalniri Putin-Erdogan, pretedintele turc a comentat absenta liderilor din Uniunea Europeana la primele Jocuri Europene din istorie, tinta a numeroase critici din cauza atacurilor asupra drepturilor omului din Azerbaidjan, noteaza France Presse.

"Turcia, candidata la aderarea la UE, reprezinta Uniunea Europeana" la Jocurile Europene, a afirmat, zambind, Putin, ignorand ca Victor Ponta era de fapt singurul lider UE prezent la eveniment.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea