Social

#premier #traian băsescu #victor ponta #alegeri parlamentare 2012

Victor Ponta a fost reconfirmat in functia de premier

Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretul de numire in functia de premier a actualului prim-ministru, presedintele PSD Victor Ponta.

"Ca urmare a faptului ca a existat o singura propunere din partea reprezentantilor partidelor politice si ai minoritatilor nationale din Parlamentul Romaniei care au participat luni, 17 decembrie 2012, la Palatul Cotroceni, la consultarile in vederea desemnarii candidatului la functia de prim-ministru al Guvernului Romaniei, domnul presedinte Traian Basescu l-a desemnat pe domnul Victor-Viorel Ponta drept candidat la functia de prim-ministru", se arata intr-un comunicat al Presedintiei.

In cadrul consultarilor, singura propunere de premier a fost Victor Ponta, din partea USL.

Ultima sedinta a actualului Executiv ca avea loc, marti, cand se vor aproba o serie de acte normative. Potrivit unor surse oficiale, viitorul Cabinet se va reuni in prima sa sedinta, la sfarsitul saptamanii, cel mai probabil sambata.

Premierul Victor Ponta anuntase anterior ca, potrivit calendarului stabilit de USL, proiectul de buget pe 2013 va fi discutat in jurul datei de 21 decembrie. Bugetul urmeaza sa fie apoi supus dezbaterii Parlamentului in luna ianuarie, dupa ce in prealabil va fi analizat de FMI, Comisia Europeana si Banca Mondiala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea