Social

#viata bordel #povesti cutremuratoare #prostitutie #bordel

Viata intr-un bordel legal: povesti cutremuratoare

Prostitutia in Germania a redevenit legala in 2002. Este o industrie care produce 18 miliarde de euro anual, iar numarul localnicilor care frecventeaza bordelurile se ridica la un milion. In spatele acestor cifre statistice se ascund adevarate drame ale practicantelor celei mai vechi meserii din lume.

"Paradise", un bordel din Stuttgart, este si unul dintre cele mai mari "raiuri" ale placerii carnale din Germania. Peste 150 de prostituate isi fac veacul in acest stabiliment zi de zi. Platesc o taxa catre stat de 25 de euro/zi si isi lasa o parte din incasari in conturile afacerii detinute de Jurgen Rudloff.

Paradise este si subiectul unui documentar TV, "Megabordelul", regizat de Edward Watts, un veteran al reportajelor din zone de conflict precum Somalia sau Fasia Gaza. "Am fost in destule locuri nebunesti in cariera mea, dar atmosfera din bordel mi s-a parut dezgustatoare", sustine regizorul.

Printre marturisile socante relatate in cadrul filmarilor se afla cele ale unor fete abia trecute de majorat, care au si cate 20 de clienti intr-o singura noapte.

Sursa foto: dailymail.co.uk

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea