Social

#Vasile Turcu a murit # Vasile Turcu sinucidere #vasile turcu

Vasile Turcu a murit! Decesul, confirmat de medici si politisti

Vasile Turcu a decedat in noaptea de miercuri spre joi la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti, dupa opt zile de la tentativa de sucid.

Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprita, omul de afaceri a murit in jurul orei 02.00. Si Politia Capitalei a confirmat decesul, conform stirileprotv.ro.

In varsta de 62 de ani, Vasile Turcu a ajuns, la 1 martie, in stop cardio-respirator la Spitalul de Urgenta Floreasca. Surse judiciare au precizat ca omul de afaceri a fost gasit in stare de inconstienta de catre sotia sa, dupa ce a incercat sa se spanzure in sala de gimnastica de la subsolul propriei case.

Biletul de adio lasat de Vasile Turcu a confirmat ca problemele financiare l-au indemnat sa faca acest gest disperat. in momentul sau de glorie, Turcu avea o avere de aproximativ 135 de milioane de euro, fiind printre cei mai bogati oameni din Romania. Treptat insa, dupa criza financiara, averea lui Turcu s-a „topit“, iar multe dintre firmele sale au ajuns in insolventa, scrie adevarul.ro.

Sursa foto: RTV.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea