Social

Varianta numarul trei la matematica, geografie sau istorie

Elev
ii vor avea de rezolvat varianta cu numarul 3 la proba scrisa obligatorie a profilului , varianta extrasa de ministrul educatiei , cercetarii si tineretului, Cristian Adomnitei . Candidatii au avut de ales pentru aceasta proba intre disciplinele matematica , geografie si istorie. Pentru matematica au fost elaborate patru tipuri de subiecte, in functie de profil. In total, au fost elaborate sase randuri de subiecte. Secretarul de stat pentru invatamant preuniversitar Zvetlana Preoteasa a atras atentia profesorilor asistenti sa fie 'cat se poate intransigenti', iar elevii sa nu poata intra in examen cu material din care sa se inspire. Potrivit secretarului de stat, proba scrisa de luni la limba si literatura materna s-a desfasurat fara incidente si nu au existat intarziati.
  •   2007-07-03
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii