Social

#vremea la munte # vremea la mare #vremea bucuresti #prognoza meteo

Vara incepe cu temperaturi pe masura, dar si cu ploi. Prognoza meteo

Caldura mare in Capitala in prima zi calendaristica de vara. Vantul adie usor si temperaturile cresc. 

In toata tara, vremea va fi calda, cu temperaturi in crestere, astfel ca maximele se vor incadra intre 23 - 24 de grade pe litoral şi 29- 30 de grade Celsius în zonele de campie si podis. Cerul va fi variabil, cu innorari, averse si descarcari electrice dupa-amiaza si seara, pe alocuri in zona de munte.

In Bucuresti, vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu unele innorari după-amiaza. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 30 de grade. 

Maine, vremea va fi predominant frumoasa si se va menţine calda in toata tara. Cerul va fi variabil, cu innorări dupa-amiaza si seara cand, pe arii restranse la deal si la munte si izolat in centrul si estul tarii vor fi averse de ploaie si descarcari electrice. Izolat vor fi conditii de grindina. Temperaturile variaza intre 23-24 de grade pe litoral şi 30-31 de grade mai ales in zona de campie si podis. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea