Social

#negocieri #sorin oprescu #psd #pnl #candidatura #primaria capitalei

Vanghelie: Se poarta discutii PSD-PNL pentru sustinerea candidaturii lui Oprescu la Primaria Capitalei

Marian Vanghelie, presedintele PSD, a declarat pentru ziarul Gandul ca liberalii si pesedistii "poarta discutii", in vederea sustinerii candidatului independent Sorin Oprescu pentru un nou mandat la Primaria Capitalei.

Intrebat despre posibila sa candidatura la Primaria Generala, Marian Vanghelie a raspuns: "Vedem ce spun sondajele. In functie de asta voi afla daca voi candida la 5, la Bucuresti, daca il sustin in ultima instanta, pe Oprescu."

"Mai vedem ce vrea si Organizatia PSD de Bucuresti. Poate il sustine pe Sorin Oprescu, poate un alt candidat mai bun. Sau poate ca alianta PSD-PNL il vrea pe Oprescu pentru Bucuresti. Am discutat cu liberalii, in principiu: la nivelul Capitalei sa-l sustinem pe Sorin Oprescu, ca independent. Se poarta discutii, de ce sa va mint? Daca va fi el candidatul aliantei, asta e , il sustinem. Daca bucurestenii vor spune ca el e cel mai bun, eu ma dau de- o parte si mai astept. Inseamna ca nu i-am convins inca. Iar eu nu vreau sa leg numele meu de vreo pierdere. Pana acum, pe unde m " title="M">m -am miscat, Dumnezeu m-a ajutat sa castig. Sper ca asa va fi si in continuare", a adaugat Vanghelie.

Liberalii neaga insa afirmatiile lui Marian Vanghelie sustinand ca nu Au ">au exista discutii intre PSD si PN pe tema sprijinirii candidaturii lui Oprescu.

"In momentul de fata, PNL are o alianta cu PC si impreuna cu reprezentantii conservatorilor, Alianta va cauta un candidat pe care sa-l sustinem pentru Primaria Capitalei", a declarat Andrei Chiliman, liderul PNL Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea