Social

#sedinta #pdl #psd #coalitie guvernamentala #marian vanghelie

Vanghelie: Coalitia va discuta un "pachetel de problemute"

Neintelegerile din coalitie, "un pachetel de problemute" conform lui Marian Vanghelie , vor fi discutate in curand, dupa ce PSD si PDL nu au finalizat tot ce aveau de discutat luni.

O noua sedinta va avea loc marti, dupa ce liderul bucuresti si-a exprimat nemultumirea fata de intarzierea Executivului in numirea de functii.

"Sa finalizam odata numiri la nivel national, numiri pe deconcentrate , numiri pe nu-stiu-ce, toate lucrurile astea. Jocurile astea asa de culise eu nu le inteleg, eu sunt un tip mai dintr-o bucata si cand ma scol dimineata si ma imbrac stiu ce am de facut si o saptamana, doua, trei, patru, dar cred ca trebuie sa le spunem. I-am spus si domnului Videanu un pic (...) Sunt un pachetel de problemute", a afirmat Marian Vanghelie la finalul sedintei coalitiei PDL- PSD, citat de Realitatea.net.

Alte probleme care urmeaza sa fie discutate tin de Guvern, dar nu neaparat de ministrii PDL . Primarul sectorului 5 si-a mai exprimat nemultumirea in numele altor colegi de partid pentru anumite aspecte "incurcate special".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea