Social

#cutremure romania #cutremur

Val de cutremure in Romania: inca un seism vineri noapte

In ultimele luni, Romania a fost zguduita de mai multe cutremure. Un nou seism s-a produs in noaptea de vineri spre sambata in zona cu risc seismic ridicat Vrancea.

Potrivit INF, seismul a avut o magnitudine de 3,7 grade pe scara Richter si s-a produs la ora 1.22. Cutremurul s-a declansat la o adancine de 140 de kilometri.

Un alt seism a fost sesizat de INFP si in noaptea de joi spre vineri, in judetul Buzau. Acolo, seismul a avut o magnitudine de 3,4 si s-a produs la ora 00.57, la o adancime de 142,6 kilometri.

Doua cutremure de intensitate medie au lovit Romaniasi joi noapte. Cutremurele au avut loc la mai putin de patru ore distanta. Primul seism a avut loc in judetul Buzau, la ora 00:57.

Acesta a avut magnitudinea de 3,4 grade pe scara Richter si s-a produs la adancimea de 142,6 kilometri. Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Nehoiu (31km), Covasna (43km), Intorsura Buzaului (53km), Targu Secuiesc (56km) si Buzau (59km).

Cel de-al doilea seism a avut loc in judetul Vrancea, la ora 04:03. Acesta a avut magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter si s-a produs la adancimea de 130,1 kilometri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea