Social

#zile gratuite de vacanta #litoral #vacanta # vacanta la mare

Vacanta la mare vine cu zile gratuite. Afla de cand!

Ca sa atraga mai multi turisti pe litoral si dupa jumatatea lunii august, peste 70 de hotelieri ofera zile gratuite de vacanta. Astfel, intre 18 si 31 august, la cinci sau sase nopti de cazare platite primesti una in plus gratuit.

Pachetele pornesc de la 518 lei/persoana, cu mic dejun, pentru sase nopti de cazare si o zi de cazare gratuita, la un hotel de doua stele din statiunea Venus, de la 822 de lei/persoana, cu mic dejun, pentru cinci nopti de cazare si una gratuita, la un hotel de trei stele din Eforie Nord si de la 975 de lei/persoana, cu mic dejun, pentru sase nopti de cazare si una gratuita, la un hotel de patru stele din statiunea Mamaia.

Pachetele din programul "Zile Gratuite de Vacanta 2014" se regasesc in ofertele majoritatii agentiilor de turism membre ANAT. Si hotelurile care nu au intrat in program vor scadea preturile la cazare de la jumatatea lunii august.

Intrucat in aceasta perioada, gradul de ocupare al unitatilor de cazare de pe litoral se ridica la 100%, este indicat sa faci rezervarile din timp.

Iar pentru cei care nu apuca sa ajunga luna aceasta, din septembrie se reia si programul "Litoralul pentru toti", cand, din nou, hotelierii vin cu oferte avantajoase pentru toate buzunarele.

Sursa foto: pozeleonline.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea