Social

# oferte iarna # vacanta schi #vacanta ieftina #vacanta de iarna #oferte vacanta #last minute

Romanii se pregatesc deja de vacanta de iarna! Iata ofertele cele mai avantajoase

Romanii merg in vacanta cu prietenii sau in familie, prefera sa-si rezerve singuri cazarea si transportul si cheltuiesc in medie 300 de euro de persoana in vacanta de iarna. In plus, in fiecare an tot mai multi aleg sa petreaca cateva zile departe de casa si in sezonul rece, cererea de vacante de iarna crescand in ultimii ani cu 40%.

Tarifele de cazare si transport pentru o persoană diferă în funcţie de destinaţie şi de perioada aleasă. În Bulgaria, prețurile pornesc de la 13 euro pe noapte, în timp ce pentru un sejur de 7 nopți, un turist poate beneficia de pachete începând de la 167 de euro în Italia, 210 euro în Austria și 363 de euro în Franța. La bugetul alocat se mai adauga pretul unui ski pass, care poate varia între 30 și 65 de euro pe zi. 

Cei mai mulți turiști români aleg să călătorească în familie sau cu prietenii, preferând din acest motiv apartamentele şi cabanele cu mai multe camere şi cu self-catering. Cei care optează pentru hoteluri, aleg în general unele de 3 stele, situate în staţiuni de la baza munţilor și care asigură transferul la pârtii sau la instalaţiile de transport pe cablu. Majoritatea își doresc servicii complete din partea agenţiei: transport, cazare, transferuri, ski pass, arata statisticile Christian Tour, unul dintre cei mai importanti operatori de pe piata romaneasca. În topul preferinţelor, conduc detașat Bulgaria şi Austria, urmate de Italia. În ce privește transportul, în Austria și Bulgaria preferă să ajungă cu mașina, iar în Franța și Italia, cu avionul. 

Stațiunile românești ocupă și ele un loc tot mai important în preferinţele turiştilor. Însă cei care aleg să meargă la schi în România o fac pentru perioade mai scurte, de 3-4 zile, în medie. Cele mai căutate destinaţii sunt Poiana Braşov, Predeal, Azuga, Straja, Vatra Dornei, alegerea fiind influențată și de distanța față de localitatea de reşedinţă a turiştilor.

Si pentru ca si in sezonul rece early booking inseamna oferte mai bune, operatorii au suficiente surprize pentru romanii care incep deja sa-si planifice vacanta de iarna. Ofertele Christian Tour le gasiti aici, iar pentru mai multe sejururi, intrati pe oferteturism.ro.

Foto: ChristianTour

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea