Social

# usl # lideri pdl #pdl #plangeri

USL va depune mii de plangeri penale impotriva liderilor PDL

USL va depune, prin organizatiile sale judetene, plangeri penale impotriva liderilor PDL care au incalcat Legea referendumului, impiedicand participarea cetatenilor la vot.

"Prin structurile noastre politice, incepand de azi, vom depune plangeri penale impotriva tuturor liderilor PDL care au incalcat Legea 3/2000, privind referendumul, si, prin orice mijloace, au impiedicat cetatenii sa voteze la referendum. Vor fi mii de asemenea plangeri impotriva liderilor PDL centrali si locali", a anuntat premierul Victor Ponta, dupa sedinta de luni a USL-ului.

"Va confirm ca am discutat in conducerea USL despre obligatia USL de a-i proteja pe cetatenii romani care au votat la referendum impotriva abuzurilor care se comit, pornite de la presedintele suspendat, domnul Traian Basescu, si puse in practica de catre institutiile de represiune care vor prin acest mod sa schimbe rezultatul votului la referendum", a adaugat Ponta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea