Social

#Irma Donald Trump #Irma Florida #uragan SUA #Irma #alerta SUA

Uraganul Irma, prapad in SUA! Donald Triump a anuntat stare de urgenta!

Donald Trump a declarat stare de urgenta, dupa ce s-a anuntat ca uraganul Irma, una dintre cele mai mari furtuni ce au fost vreodata inregistrate in zona Atlanticului, se indreapta spre sudul SUA cu o viteza de pana la 300 km/ora, informeaza The Guardian

Agentia Nationala de Administrare a Urgentelor va supraveghea reducerea riscurilor in Florida, Puerto Rico si Insulele Virgine Americane.

Presedintele american a actionat dupa ce meteorologii au avertizat ca Irma ar putea afecta statul american cu “daune catastrofice”.

Mai multe insule se afla in calea uraganului, fiind emisa o avertizare in privinta "extinderii pregatirilor de protejare a vietii si proprietatilor".

Uraganul Irma a fost ridicat luni la categoria 4 (din 5) — nivelul maxim atins de Harvey care a devastat mai multe regiuni din statele Texas și Louisiana — și amenința o zona care se intinde din Caraibe pana in Florida (SUA).

Uraganul Irma este asteptat sa ajunga in nordul Puerto Rico, un teritoriu american, miercuri, in jurul orei 12:00 GMT, fenomenul putand determina o crestere a nivelului marii cu 3 metri peste cel normal, pana la 25 de centimetri de precipitatii si "valuri mari, distructive", conform NHC.

Sursa foto: nytimes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea