Social

#unibet #pariuri sportive #pariuri

Unibet - licenta romaneasca valabila 10 ani, confirmata de ONJN

Oficiul National pentru Jocuri de Noroc a confirmat recent licentele pentru mai multi operatori, printre care si Unibet (www.unibet.ro), unul dintre cele mai cunoscute branduri in domeniu la nivel international. Cu o prezenta puternica in Romania in ultimul an, in baza unei licente provizorii de la ONJN, Unibet isi confirma acum angajamentul pe termen lung pe piata romaneasca, intr-un cadru legal 100% reglementat local, pentru siguranta deplina a jucatorilor.

 

In calitate de operator de jocuri de noroc online cu peste 14,1 milioane de clienti din peste 100 de tari, Unibet a investit in Romania, oferind jucatorilor locali o platforma complexa in limba romana, cu o gama larga de oferte de divertisment pentru adulti - pariuri sportive, cazino, jocuri, poker si bingo online. Fiind un operator licentiat, Unibet contribuie astfel in mod continuu la bugetul de stat, asa cum este normal pentru un mediu corect pe piata jocurilor de noroc.

Clientii Unibet se bucura permanent de oferte, bonusuri si inovatii tehnologice, dar in acelasi timp de un mediu securizat si verificat de catre autoritatea nationala in domeniu, in Romania - Oficiul National pentru Jocuri de Noroc. Termenii si conditiile (practic contractul dintre jucator si agentia de jocuri de noroc) sunt aprobate de Comitetul de supraveghere al ONJN si cuprind obligatoriu prevederi referitoare la descrierea activitatii, procedura de omologare a rezultatelor si de validare a premiilor.

Asadar, jucatorii romani au garantia unui mediu corect, fair-play din toate punctele de vedere, dincolo de faptul ca evita si eventuale amenzi prevazute de legislatie pentru activitati pe platforme de jocuri de noroc ce nu sunt licentiate in Romania. Piata romaneasca devine una competitiva, cu jucatori internationali care ofera divertisment de calitate si asigura alocarea corecta de venituri catre bugetul de stat al Romaniei.

"Unibet isi doreste o relatie pe termen lung cu jucatorii din Romania, pe care ii consideram partenerii nostri pe plan local. Astfel, ne-am confirmat angajamentul de a ramane in Romania si de a respecta toate cerintele legale astfel incat sa beneficiem de licenta permanenta (valabila 10 ani) din partea ONJN, imediat ce acest lucru a devenit posibil conform legislatiei romanesti. Promitem sa investim astfel permanent in cresterea gradului de satisfactie a clientilor, dar si sa asiguram o platforma de joc sigura si performanta folosind tehnologii de ultima ora” subliniaza reprezentantii Unibet.

Grupul Unibet are in prezent licente si in alte state, pe langa Romania, si anume in Franta, Belgia, Danemarca, Italia, Germania (Schleswig-Holstein), Australia, Irlanda, Estonia si Marea Britanie. Se poate spune astfel ca jucatorii romani sunt intr-o companie selecta la nivel european si international, acest lucru indicand si importanta pietei locale la nivel global.

Grupul Unibet apare listat la bursa din Nasdaq -Stockholm. Activitatea in domeniul jocurilor de noroc a fost apreciata si rasplatita cu numeroase dinstinctii si premii internationale de-a lungul timpului.

Cu accent mereu pe jocul responsabil, Unibet este membru fondator al Asociatiei European Gaming & Betting si este recunoscut pentru sistemul inovator de siguranta a jucatorului cu depistare precoce (PS-EDS).

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea