Social

#bucuresti #petreceri #piata constitutiei #vanghelion #IOR

Unde te distrezi de Revelion in Bucuresti

In acest an, Bucurestiul va gazdui nenumarate petreceri in noaptea dintre ani. Piata Constitutiei, Romexpo si parcul IOR sunt doar cateva dintre locurile in care bucurestenii sunt asteptati la distractie.

Piata Constitutiei

Incepand cu ora 19.00, pe scena din Piata Constitutiei vor urca artisti precum DJ Nicky F, Antract si Lotus. Imediat dupa aceste trei trupe, bucurestenii care vor veni in rondul din fata Casei Poporului vor putea urmari un concert cu Directia 5, iar de la ora 21.00 vor urca pe scena Vunk si Antonia.

Dupa ora 22.00 vor canta Horia Brenciu & HB Orchestra, DJ Johnny, Lora, Corina, Nelu Ploiesteanu, Grasu XXL, Guess Who. Imediat dupa ora 24.00, scena din Piata Constitutiei va gazdui trupa Voltaj.

Parcul IOR - "Revelion in carnaval"

Parcul Alexandru Ioan Cuza (cunoscut si sub numele de IOR) va gazdui un spectacol la care vor participa artisti precum Vunk, Bere Gratis, HiQ, Trupa Veche, Proconsul, Felicia Filip, Narcisa Suciu si Emy Dragoi.

Romexpo: Vanghelion

Anastacia si David Bisbal sunt doi dintre artistii internationali care ii vor incanta pe romanii de la Revelionul din Romexpo din acest an. Pe langa acestia, pe scena vor mai urca Horia Brenciu, Andreea Banica, Connect-R, Alex Velea, Smiley, Ruby, Voltaj, Directia 5, dar si cateva formatii de muzica populara.

Vanghelionul va incepe la ora 19.30 si se va termina la ora 06.00.

Ce fac artistii romani de Revelion

Inna, una dintre cel mai bine platite cantarete din Romania, va concerta in Dubai, in timp ce trupa Mandinga se va intoarce la Baku, in Azerbaidjan, acolo unde a castigat mii de fani in timpul concursului Eurovision. Cei de la Mandinga vor urca pe aceeasi scena cu fetele de la Pussycat Dolls si vor primi suma de 50.000 de euro.

Fetele de la Amadeus vor concerta, la randul lor, in Baku.

Sursa foto: incomemagazine.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea