Social

#parcare Otopeni #otopeni #parcare

Unde parchezi in Otopeni?

In conditiile in care trebuie sa pleci intr-o calatorie de afaceri, cu siguranta vei zbura cu avionul in strainatate, iar pentru a calatori cu avionul va trebui sa ajungi la aeroport.

 

Ei bine, pentru a ajunge la aeroport, in functie de ora la care ai zborul, poti sa apelezi la tot felul de variante, iar in continuarea acestui articol vom dezbate acest aspect.

De exemplu, daca ai un membru al familiei disponibil, si care sa aiba masina personala si permis de conducere, il poti ruga sa te duca la aeroport la ora la care trebuie sa ajungi acolo. Sau ii vei putea imprumuta masina ta, pentru a te duce si a te aduce de la aeroport.

In cazul in care nu ai un membru al familiei care sa te poata ajuta, atunci cu siguranta poti solicita ajutorul unui prieten, mai ales daca trebuie sa ajungi pe timp de zi la aeroport.

Daca nici aceasta varianta nu este posibila, atunci poti suna la o firma de taxi, si poti pleca cu taxi de acasa si pana la aeroport, iar astfel vei ajunge in siguranta la aeroport in timp util.

In cazul in care insa consideri ca aceasta varianta este destul de costisitoare pentru tine, atunci poti alege sa mergi cu masina ta personala pana la aeroport, si sa iti lasi masina in parcarea aeroportului.

Pentru a-ti lasa masina in parcarea aeroportului va trebui sa platesti o anumita taxa in functie de perioada in care masina ta va ocupa locul de parcare, dar cel putin stii ca pleci singur la aeroport si nu mai depinzi de nimeni.

Cat despre masina, poti sa stai fara griji pentru ca aceasta este in siguranta, dat fiind faptul ca discutam despre o parcare a unui aeroport, o parcare intens circulata, si monitorizata video.

In cazul in care parcarea aeroportului este plina si nu mai gasesti nici un loc liber, atunci poti cauta parcare in Otopeni, si cu siguranta vei gasi mai multe parcari private in apropierea aeroportului.

Odata ce iti vei lasa masina intr-o asemenea parcare privata, vei putea sa stai linistit din toate punctele de vedere, pentru ca aceste parcari private sunt foarte bine pazite, astfel incat masinile sa nu fie avariate, sau sa nu fie sparte pentru a se fura bunuri din ele.

O asemenea parcare nu doar ca este pazita de catre o firma de paza, insa este si monitorizata video, asa ca masinile se afla in cele mai sigure conditii.

Despre taxa care trebuie platita pentru parcare, aceasta poate depinde de la o parcare la alta, insa ea depinde strict de perioada in care masina se afla in parcarea respectiva.

Exista si firme care detin asemenea parcari private, si vin in intampinarea clientilor cu transport gratuit pana la aeroport, astfel ca acestia nu mai trebuie sa se deplaseze pe jos de la parcare si pana la aeroport.

Asadar, atunci cand vrei sa pleci intr-o calatorie in strainatate cu avionul, daca nu ai la cine sa apelezi pentru a te duce la aeroport, poti pleca cu masina personala si iti poti lasa masina in parcarea aeroportului sau intr-o parcare privata din apropiere.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea