Social

#caritabil #proiect #fundatie #sie # filantrop

Un portal de micro-donatii promoveaza cate o fundatie pe zi

E ceva care te indeamna sa revii pe un site care promoveaza ceva nou in fiecare zi. Dupa ce a ajuns si la noi fenomenul siteurilor de reduceri de grup , iata ca in afara acest fenomen s-a dezvoltat si in zona caritabila.

Philanthroper.com (philanthroper = filantrop ) nu incurajeaza oamenii sa cumpere ceva la oferta in fiecare zi, ci le prezinta o fundatie sau un proiect caritabil pentru care ii indeamna sa doneze un singur dolar.

Echipa proiectului locat in Chicago cauta in permanenta organizatii caritabile pe care sa le promoveze pe site. Acestia declara ca au o preferinta pentru proiectele si asociatiile aflate inca la inceput.

Apoi, in fiecare zi, alege una din aceste organizatii careia ii creeaza un profil si isi indeamna vizitatorii sa doneze doar un dolar catre aceasta. Philanthroper.com nu retine nici un comision din banii donati, iar procesatorul de plati opreste doar un procent din sumele respective.

Pentru incurajarea donatiilor este afisata si o numaratoare inversa.


Citeste stirea in intregime pe Imparte.ro - Donatii online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea