Social

#canicula #caldura #starea vremii #temperaturi

Un nou val de caldura peste Romania. Iata ce temperaturi vom indura!

Un nou val canicular se abate la inceputul acestei saptamani asupra tarii noastre. Valorile termice inregistrate in urmatoarele trei zile vor depasi constant 33 de grade Celsius in anumite regiuni ale Romaniei, accentuand treptat disconfortul termic.

Jumatatea sudica a tarii va resimti din plin caldura torida a acestor zile, luni inregistrandu-se temperaturi de 33-34 de grade Celsius in Banat, Oltenia, Bucuresti si Dobrogea. Pe Litoral, mercurul din termometre se va ridica la 31 de grade, mentinandu-se insa riscul unor ploi locale. In restul tarii vom avea temperaturi de 30-32 de grade si cer partial noros.

Marti, canicula cuprinde aproape intreg teritoriul Romaniei, in Bucuresti, Dobrogea, Oltenia, Banat si Moldova valorile termice fiind cuprinse intre 33-35 de grade Celsius. Cateva oaze de racoare se vor mentine in depresiunile montane din centrul tarii, in Maramures si Bucovina, unde temperatura va stationa in jurul valorii de 31 de grade Celsius.

Miercuri nu mai avem scapare in fata caldurii coplesitoare: 36 de grade in Bucuresti, 35 in Banat, Moldova si Dobrogea, 33-34 de grade in depresiunile montane si temperaturi de 31 de grade la malul marii.

Sursa foto: dorinstef.blog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea