Social

#teleworking #nou jsistem de munca in Romania #sistem de munca #tele-munca

Un nou sistem de munca in Romania! Ce este tele-munca si de cand va fi reglementata

Peste o saptamana, in Romania va fi reglementata activitatea de tele-munca, dupa cum a anuntat Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Ministrul afirma ca acest sistem se aplica permite angajatului sa isi desfasoare activitatea acasa, prin intermediul internetului si a telefonului, precum si orice alt sistem modern de comunicatii, iar angajatorul scuteste bani, cum ar fi plata utilitatilor pentru birou. 

Anuntul privind introducerea sistemului de tele-munca a fost facut de Lia Olguta Vasilescu intr-o postare pe Facebook.

“Intr-o saptamana, activitatea de tele-munca va fi reglementata si in Romania. Sistemul se aplica mai ales in tarile dezvoltate, in Japonia fiind foarte popular, pentru ca permite angajatului sa isi desfasoare activitatea acasa, iar angajatorul scuteste bani, cum ar fi plata utilitatilor”. 

 

 

Proiectul prin care se introduce acest nou sistem de muncase afla pe site-ul Ministerului Muncii, pentru dezbatere publica si urmeaza sa fie aprobat in perioada urmatoare de catre Executiv. 

Sursa foto: dynamicbusiness.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea