Social

# morti istanbul #atac istanbul #atac terorist

Un nou atac terorist langa Romania! 15 morti, peste 20 de raniti!

Panica la Istanbul! O serie de explozii si focuri de arma s-au auzit in centrul orasului, in apropiere de piata Taksim, dupa un meci important de fotbal. Autoritatile spun ca au murit cel putin 15 persoane, iar atacul a fost catalogat unul terorist.

Mai multe explozii, focuri de armă și mult au strânit panică în zona Taksim din centrul orașului turc Istanbul. Atacuri au avut loc lângă Vodafone Arena, stadionul echipei Beșiktaș, unde sâmbătă seară s-a jucat partida Beșiktaș – Bursaspor. Potrivit presei turce, exploziile s-au produs după partida de fotbal, iar suporterii plecaseră de la stadion, scrie Libertatea.

Presa turcă spune că a fost vorba despre explozii cu mașini capcană, care ar fi vizat forțele de ordine care asigurau paza la stadion, mai mentioneaza sursa citata. Potrivit ultimelor informatii, 15 persoane au murit si alte peste 20 au fost ranite. 

Autoritatile sustin ca este vorba de un atac terorist insa deocamdata nicio grupare nu a revendicat atacul. 

Foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea