Social

#semnafor #bucurestean #cerere #accident

Un bucurestean vrea semafor la gard

Un bucurestean cere autoritatilor sa ii monteze un semafor la poarta. Constantin Dorinel locuieste la intersectia strazii Icoanei cu Mihai Eminescu , loc in care au loc accidente rutiere in fiecare saptamana, motiv pentru care membrii familiei barbatului se tem pentru viata lor.

Intersectia dintre strazile Icoanei si Mihai Eminescu din zona Piata Romana este considerata de catre politistii bucuresteni drept una criminogena. In fiecare saptamana in acest loc au loc accidente rutiere din care de multe ori iese victima gardul lui Constantin Dorinel.

El spune ca pana acum gardul i-a fost lovit de 25 de ori. Masinile intrate in gard sunt pentru cei care locuiesc in casa imprejmuita de gard un motiv de a se teme pentru viata lor. Barbatul spune ca viata lui si a fiicei sale sunt puse in pericol de aceste incidente si, de aceea, cere autoritatilor sa monteze in aceasta intersectie un semafor.

Potrivit Realitatea TV, Constantin Dorinel a facut solicitari inca din 2006 la Primaria sectorului 2, Primaria Capitalei si la Administratia strazilor , insa deocamdata nu a primit nici un raspuns.

La intrebarea jurnalistilor referitoare la modalitatile in care s-ar putea rezolva aceasta problema, autoritatile au raspuns ca aceasta intersectie ar putea fi semaforizata pana la sfarsitul acestui an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea