Social

#bebelus precoce # Alexander Oniciuc #bebe geniu

Un bebelus roman de doar 5 luni, considerat „geniu” de britanici. Uite cu ce i-a uimit!

Britanicii l-au numit micul Einstein pe pustiul unei romance care este stabilita in Luton, Bedfordshire, unde este casatorita cu un englez. Alexander Oniciuc are doar 5 luni, dar merge in picioare pe langa pat, se asaza singur pe olita si chiar cere de mancare cand ii e foame.

Jurnalistii britanici de la metro.co.uk, care l-au descoperit pe Alex, au ramas uimiti de capacitatile bebelusului. In vreme ce alti copii de varsta lui nu stau inca in pozitia sezut, Alexander s-a ridicat deja in picioare si a invatat singur sa mearga sprijinit de obiecte de prin casa. Ba, mai mult, micutul a renuntat deja de doua luni la scutece si isi face nevoile la olita, pe care se asaza singur, fara ajutorul parintilor.




"Cred ca deja s-a saturat sa fie bebelus. Pacat totusi ca a crescut atat de repede", a declarat Raluca Oniciuc, care e totusi bucuroasa ca a scapat rapid de cheltuielile lunare pentru scutecele de unica folosinta.



Desi nu a implinit inca nici jumatate de an, Alexander a inceput chiar sa si vorbeasca si cere de mancare cand ii este foame.



Sursa foto: metro.co.uk, facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea