Social

#trecere de pietoni Iasi #pieton calcat de 3 masini #deces pieton #accident trecere de pietoni

Un barbat, calcat de trei masini pe o trecere de pietoni

Pare un scenariu de film, insa este realitate! Un barbat de 53 de ani, din comuna ieseana Gropnita, a murit, in noaptea de miercuri spre joi, dupa ce a fost calcat de trei masini pe o trecere de pietoni de pe drumul european care intra in municipiul Iasi dinspre Letcani, scrie Mediafax.

Barbatul in varsta de 53 de ani a incercat sa traverseze strada in mod regulamentar pe o trecere de pietoni aflata in dreptul unui magazin aflat pe drumul dinspre Letcani spre Iasi, la intrarea in municipiu, conform reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Iasi.

Barbatul a fost acrosat initial de o autoutilitara Volkswagen, condusa de un tanar de 26 de ani, care a oprit in momentul impactului langa axul drumului.

Ulterior, o alta autoutilitara Peugeot a depasit masina stationata in apropierea axul drumului pe partea stanga, calcand barbatul care se afla inconstient pe carosabil, iar din urma acesteia un autoturism Dacia condus de un barbat de 37 de ani a depasit, la randul sau, masina stationata, trecand din nou peste victima.

La fata locului, au ajuns doua echipaje ale Ambulantei si unul de SMURD care au incercat aproximativ o ora sa-l resusciteze pe barbat, fara a-l putea salva.

"S-au efectuat manevre de resuscitare, dar s-a constatat decesul barbatului. Conducatorii auto au fost testati alcoolscopic, rezultatul a fost negativ in cazul tuturor. In cauza s-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa“, a declarat joi Anca Vijiac, purtatorul de cuvant al IPJ Iasi, pentru Mediafax.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea