Social

#iq #einstein #iq Einstein #mihail iulian barascu

Un baietel roman uimeste Anglia. Are un IQ mai mare decat al lui Einstein!

Mihail Iulian Barascu are 11 ani si a fost catalogat recent drept unul dintre cei mai inteligenti oameni din Marea Britanie. In uma testarilor pentru a intra in comunitatea Mensa, baietelul a obtinut scorul de IQ de 162, cu doua puncte peste cel al lui Einstein.

Baiatul locuieste impreuna cu familia sa in localitatea Dover. "Cand face ceva ii place sa sara peste unii pasi pentru ca oricum poate ajunge la capat foarte repede. Amandoi suntem foarte inteligenti, avem convingeri. Uneori nu e usor", spune Gheorghe Barascu, tatal lui Iulian.

Baiatului ii place foarte mult sa citeasca, iar acum are in plan ca in scurt timp sa termine de scris un roman. "Nu e ca si cum nu imi place realitatea - dar poate fi plictisitoare uneori", a spus acesta. Pustiul joaca si baschet si este implicat intr-un club de teatru. "Ma relaxez mult atunci cand sunt acasa, iar uneori as putea spune ca sunt chiar puturos", a comentat baiatul pentru Dover Express.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea