Social

#avion #avion disparut # stiri avion

Un avion cu peste 200 de persoane la bord, dat disparut in Asia

Un avion Boeing 777, cu 227 de persoane la bord si 12 membri ai echipajului, care efectua o cursa de la Kuala Lumpur la Beijing, a fost dat disparut, dupa ce compania aeriana Malaysian Airlines a pierdut contactul cu el.

Reprezentantii Malaysian Airlines au declarat ca au pierdut contactul cu echipajul aeronavei la doua ore dupa decolare. In acest moment, autoritatile sunt in alerta si au luat legatura cu cele mai apropiate echipe de salvare pentru a gasi locul exact in care ar fi putut sa se prabuseasca avionul.

"Gandurile si rugaciunile noastre sunt alaturi de toti pasagerii, membrii echipajului si familiile lor", a transmis intr-un comunicat compania Malaysian Airlines.

Legatura cu membrii echipajului a fost pierduta in spatiul aerian al Vietnamului, a anuntat presa chineza. In avion se afla persoane de 17 nationalitati, printre care cetateni australieni, americani si rusi.

Foto: e-celebrities.org
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea