Social

Umarul lui Chivu, problema nationala!

ALARMA Cu o luna inainte de startul lui Euro 2008, capitanul nationalei Romaniei s-a reaccidentat si ii da mari emotii selectionerului Victor Piturca.

De ce i-a fost frica, Victor Piturca nu a scapat. Capitanul Nationalei, Cristi Chivu, s-a reaccidentat, miercuri seara, la umarul-problema si e in pericol sa vada Euro 2008 la tv.


Ghinioanele se tin lant pentru Cristi Chivu, care ar putea sa nu fie apt de joc pe 9 iunie, cand nationala Romaniei debuteaza la Campionatul European, intr-un meci cu Franta lui Henry si Ribery. Capitanul Romaniei si-a dislocat din nou umarul stang, in timpul returului semifinalei la Cupa Italiei , castigata de Inter Milano cu 2-0 in fata lui Lazio Roma . In minutul 70 al partidei, romanul a cazut pe umarul stang dupa un duel aerian si a fost nevoit sa paraseasca terenul, din cauza durerii.

„Chivu a iesit de pe teren tinandu-se de umar. Schimbat cu Maicon, romanul a facut un gest care parea sa spuna ca sezonul s-a incheiat pentru el", a anuntat cotidianul „ La Repubblica ". Chivu s-a accidentat prima oara la umar in amicalul jucat de Romania cu Germania in septembrie 2007 si s-a lovit din nou in acelasi loc la meciul de campionat al Interului cu Napoli.

Trebuie sa se opereze

In mod normal, Chivu ar fi trebuit sa se opereze, insa a continuat sa joace pentru Inter Milano, care a luptat in acest sezon pe trei fronturi: campionat, Cupa Italiei si Liga Campionilor. Romanul are planificata operatia dupa Euro 2008, daca nu va fi fortat sa faca interventia chirurgicala mult mai devreme.

Aproape sa reuseasca eventul

Cumparat la inceputul acestui sezon de Inter, pentru 18 milioane de euro, Chivu nu a fortat degeaba. Romanul e la un pas de dubla cupa-campionat in Italia. Inter ocupa primul loc in Seria A cu doua etape inainte de final si are trei puncte in plus fata de urmaritoarea AS Roma. Cu victoria de miercuri cu Lazio, Inter si-a asigurat prezenta in finala Cupei Italiei, unde va intalni castigatoarea dublei dintre echipa antrenata de Walter Zenga , Catania, si AS Roma.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea