Social

#planta medicinala #planta #cancer # vindecare cancer #terapii naturiste cancer #angelica

Uimitor: a fost descoperita planta care stopeaza cancerul!

O echipa de cercetatori din Jibou au facut o descoperire revolutionara: au identificat o planta ce pare sa tina cancerul sub control, oprind multiplicarea celulelor maligne.

Specialistii de la un centru de cercetare din Jibou, judetul Salaj, au descoperit ca extractul de Angelica (Angelica archangelica), planta folosita in medicina traditionala ca tratament pentru afectiuni stomacale, raceala, gripa, tuse, psoriazis etc., are proprietati anticancerigene.

"Vrem sa descoperim doar acele plante care au efect asupra celulei canceroase pentru a avea un tratament asupra cancerului direct si tintit, sa nu distruga si celula normala. Extrasul vegetal de Angelica, de exemplu, pe care l-am folosit, inhiba aceasta multiplicare exagerata si cumva tine cancerul sub control", a declarat Cosmin Sicora, directorul Centrului de Cercetari Biologice Jibou.

Pe langa identificarea plantelor cu efect anticancerigen, specialistii de la centrul de cercetare din Jibou si-au propus sa descopere si vegetalele care pot produce energie alternativa.

Sursa foto: universitypost.dk

Alexandra Florea

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea