Social

#turnir #competente #bucuresti

Turnirul competentelor la Bucuresti - Concurati si castigati la "Java, .NET Chief Architect Code Jam Bucharest"

Veniti la eveniment, vedeti ce va oferim, experimentati atmosfera si va puteti angaja!

Dupa succesul evenimentelor similare organizate recent la Cluj si Timisoara - unde si-a testat cu succes conceptul de recrutare prin gamification - compania americana Crossover organizeaza la Bucuresti competitia live de programare si evaluare a competentelor tehnice "Java, .NET Chief Architect Code Jam Bucharest".

Evenimentul de hiring tournament se adreseaza programatorilor seniori si va avea loc sambata, 22 aprilie 2017, incepand cu orele 10, la hotelul Radisson Blu din Bucuresti, Calea Victoriei 63-81.

Participantii la turnir vor avea ocazia sa isi testeze in timp real competentele software si de algoritmica, sa isi cunoasca nivelul profesional actual in raport cu cei mai talentati 1% dintre programatorii bucuresteni, sa afle daca se numara si ei printre acestia si sa socializeze cu cei mai buni profesionisti ai momentului din Bucuresti.

Programatorii inscrisi vor observa daca fac fata la lucrul sub presiune, in conditii de stres si timp limitat asociat unei competitii live intr-o companie selecta. De asemenea, vor putea sa isi evalueze comportamentul verbal si non-verbal la interviurile tehnice si sa primeasca feedback direct de la evaluatori internationali de prestigiu.

Developerii din Bucuresti care se vor numara printre finalistii turnirului vor fi ofertati de Crossover cu pozitii full-time remote in echipe globale virtuale si pe proiecte inovative derulate pentru companii din topul Fortune 500, rasplatite cu onorarii competitive, de 100.000 USD/an.

Pozitiile disponibile pentru finalistii din Bucuresti sunt urmatoarele: Java Chief Software Architect* si .NET Chief Software Architect*.

Conceptul de hiring tournament este unul transparent si competitiv, bazat pe gamification si presupune un proces de recrutare mai scurt decat cel online practicat de Crossover, compactat la doar o zi. Programatorii ce intentioneaza sa se alature companiei sunt sfatuiti sa aleaga aceasta cale, mai comoda si mai rapida pentru ei.

Participantii pot intalni la eveniment colaboratori romani aflati deja in pozitii de Program Director sau Software Engineering Manager pentru a discuta personal cu ei si a le solicita un feedback calificat si credibil privind experienta internationala de lucru full time remote pentru clientii Crossover.

Sorin Zavelita, country manager Crossover for Work Romania, le transmite urmatorul mesaj programatorilor bucuresteni de top: "Veniti la eveniment, vedeti ce va oferim, experimentati atmosfera, concurati cu peers-ii vostri, comparati-va competentele si castigati. Rezultatul evaluarii voastre il veti afla chiar pe loc, la finele zilei de concurs, cand veti putea spune, precum Iulius Cesar, 'veni, vidi, vici'."

Participarea la turnir a programatorilor inscrisi este gratuita.

Concurentii sunt invitati sa isi aduca laptopurile (any OS accepted).

Cei interesati se pot inscrie in turnirul competentelor si pot confirma participarea la acest eveniment la: https://www.eventbrite.com.

* Chief Software Architect-ul este un liant al echipelor tehnice ce poate traduce strategia de business a clientilor in una tehnica, pe intelesul dezvoltatorilor de soft; are o viziune holistica, o imagine de ansamblu asupra cerintelor de business si de calitate ale clientilor ce ii permite sa vizualizeze intreg sistemul informatic si sa poata proiecta harta de parcurs a unui produs de succes (roadmap-ul).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea