Social

#geneva #tramvai #bilete #camere video #calatori #Tramvai Imperio #vehicul de transport

Tramvaiul romanesc Imperio va fi prezentat la Geneva

In perioada 26-30 mai, tramvaiul romanesc Imperio al Astra Vagoane Calatori, realizat impreuna cu Siemens, va fi prezentat la Congresul Mondial al Transportului de Oras, ce se desfasoara la Geneva.

Patronul Astra Vagoane Calatori, Valer Blidar, a precizat ca motivul pentru care va prezenta acest tramvai la Geneva este acela de a gasi noi contracte, deoarece in tara nimeni nu doreste sa achizitioneze un astfel de produs, desi acesta este mult mai performant si mai sigur decat vehiculele de transport folosite in acest moment in Romania.

Tramvaiul Imperio este disponibil in doua variante: cu un burduf si cu doua. Este prevazut, de asemenea, cu o podea joasa, camere de supraveghere video, aer conditionat si controloare electronice de bilete.

Tramvaiul Imperio poate fi folosit si ca metrou de suprafata, datorita faptului ca poate ajunge la o viteza de 200 de kilometri la ora. Acesta are o capacitate de 300 de pasageri, iar pretul sau este de aproximativ 1,6 milioane de euro.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea