Social

#andrei marga #traian băsescu # ora de lucru # plata ora de lucru #reforma in invatamant

Traian Basescu: Profesorii, pe ora de lucru, sunt printre cei mai bine platiti din Romania

Presedintele Traian Basescu a declarat in cadrul unei emisiuni la postul national de televiziune ca reforma in invatamant a lui Andrei Marga , fostul ministru al Educatiei, a fost “o mare eroare”, rezultatele vazandu-se dupa aproximativ 10 ani.

"Daca cititi raportul comisiei prezidentiale pentru educatie, veti constata ca asta era evaluarea de acum trei ani. S-a tergiversat mult introducerea noii legi a dducatiei. Reforma Marga a fost un mare esec si rezultatele s-au vazut dupa vreo 10 ani. Desfiintarea profesionalelor, scoaterea tehnicienilor din sistemul de invatamant a fost o mare eroare. Acum, vedem rezultatele. trebuie aplicata noua lege cu toata fermitatea si trebuie sa gasim formule pentru a da o sansa acestor copii. Si copiii trebuie sa inteleaga ca nu se mai poate lua bacalaureatul copiind. trebuie sa mergi si putin la scoala, trebuie sa ai profesori pregatiti", a declarat Traian Basescu.

Raportat la orele de lucru, profesorii sunt foarte bine platiti, crede seful statului: "Cadrele didactice, pe ora de lucru , sunt printre cel mai bine platite din Romania. Si eu as vrea sa lucrez 16 ore, sa mai fac si meditatii. Mi-au raspuns si o sa imi mai raspunda. De tare ce s-au pregatit, s-a vazut la bacalaureat. Cu tot respectul pentru cei care au avut promovabilitate buna".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea