Social

#basescu #declaratie #republica moldova #ria novosti

Traian Basescu, "infantil" in ochii agentiei RIA Novosti

Traian Basescu, facut “infantil” de RIA Novosti . Vladimir Novosadiuk, seful reprezentantei agentiei RIA Novosti la Chisinau a scris astazi intr-un articol aparut pe fluxul agentiei ca presedintele Romaniei , Traian Basescu, nu inceteaza sa uluiasca lumea cu infantilismul sau geopolitic.

Opinia jurnalistului vine ca raspuns la o declaratie facuta de Basescu la sfarsitul saptamanii trecute in cadrul unei deplasari in tara. Potrivit Realitatea TV, aflat la sfarsitul saptamanii trecute primul Forum al autoritatilor locale din Romania si Republica Moldova , organizat la Piatra Neamt , Basescu a spus ca semnarea unui tratat frontalier cu Moldova l-ar transforma in partenerul lui Ribbentrop si Molotov.

Aceasta declaratie, considerata "o perla" de catre reprezentantul RIA Novosti, se pare ca "a socat comunitatea europeana si pe vecinii lui moldoveni", dupa cum considera Novosadiuk.

Presedintele a aratat ca Romania considera inutila semnarea unui tratat de frontiera cu Republica Moldova, in conditiile in care statul vecin este mostenitorul unei parti a frontierei fostei URSS, recunoscuta de Bucuresti in trecut.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea