Social

#inregistrare Sebastian Ghita #sebastian ghita #traian băsescu

Traian Basescu ii da dreptate lui Sebastian Ghita!

Traian Basescu a recunosut inregistrarea data publicitatii de Sebastian Ghita in care interlocutor este chiar fostul presendinte, care spune ca stie cum a fost condamnat Dan Voiculescu si cum era aranjata mutarea Cameliei Bogdan in locul magistratului Mustata.

Traian Basescu a declarat ca nu neaga inregistrarea difuzata de Sebastian Ghita, dar aceasta este „editata”.

„(Sebastian Ghita-n.r.) afirma gratuit. In primul rand, nu neg inregistrarea. In al doilea rand, este o inregistrare editata in care sunt scoase din context foarte multe lucruri. in al treilea rand, eu spun lucrurile acestea peste tot. Le-am spus intr-un fel sau altul si la televiziuni, le spun si in discutii cu oamenii pentru a-i face sa inteleaga ca s-a ajuns prea departe cu puterea discretionara a doi oameni, unul de numeste Coldea si altul se numeste Kovesi”, a declarat fostul presedinte Traian Basescu, pentru MEDIAFAX, solicitat sa comenteze inregistrarea publicata de Romania TV.

„Daca ma intrebati pe mine, Voiculescu a fost judecat corect. Despre Adrian Sarbu nu stiu nimic. Sigur, dosarul lui Voiculescu nu a fost complet investigat”, a spus Basescu.

Traian Basescu a afirmat ca Sebastian Ghita „este un om care incearca sa se apare in felul acesta”.

Intrebat daca acest demers il va ajuta pe Sebastian Ghita, Basescu a raspuns: „Sincer, nu cred”.

Discutie Interlocutor - Traian Basescu

"Si aveti inregistrari cu toti?

Coldea, doamna Kovesi, judecatoarea Camelia Bogdan. Ba, da' sa vezi conversatia cand imi spuneau ca il luam pe Mustata din complet. Da? Hai baieti sa-l aruncam in aer! Vreti sa-mi distrugeti familia?

Ce stat este asta, domnule presedinte?

Basescu: Eu v-am spus de cateva ori, stat mafiot, na, eu stiu ce spun.

Probleme cu dosarul Voiculescu?

Basescu: Sa-i vezi cand vorbeau a doua zi dupa condamnarea, care cum le-o spusese cu trei zile inainte, s-a implinit. Cum imi spunea maine il luam pe Mustata si intra Bogdan. Sa-i vezi dupa o zi cand spuneau am vorbit cu Camelia Bogdan si a spus ca daca aveam codul penal ii dadea 20 de ani, a putut sa-i dea doar zece. Pe urma trage concluziile Coldea, stii. Sa-l vezi ce spectaculos e Coldea cand trage concluzii.

Sunteti suparat pe ei.

Basescu: Bogdan este, a intrat judecator in dosarul ginerelui. Un judecator care duce dosarul de-un an este schimbat si la ultimul termen a intrat Camelia Bogdan. Pai ba, Bogdan, eu te stiu cine esti!""

Sebastian Ghita a declarat ca "sunt multe persoane carora in acesti 10 ani li s-au facut mari nedreptati. Cazurile pe care le cunosc indeaproape cu amanunte si stiu cat de nedrept, incorect au fost aranjate si masluite sunt cel al lui Adrian Nastase, al lui seres, felul in care lui Geoana i s-au furat alegerile, felul in care au fost pacaliti milioane de romani la suspendarea lui Basescu, felul in care a fost deturnata vointa Monei Pivniceru la numirea lui Kovesi, cazul lui Voiculescu cu Camelia Bogdan si judecatorul Mustata, felul in care s-a masluit dosarul Voiculescu-Bendei, felul in care s-a arajat dosarul Sarbu pe adresa secreta a lui Florian Coldea”, conform Mediafax.

Sursa foto: ziuaconstanta.ro


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea