Social

#trafic auto #trafic # restrictionare trafic

Traficul auto pe soseaua Alexandriei va fi restrictionat pana pe 15 noiembrie

Brigada Rutiera Bucuresti anunta ca in perioada 10 septembrie - 15 noiembrie 2012 circulatia rutiera pe soseaua Alexandriei din Capitala va fi restrictionata, din cauza unor lucrari efectuate la reteaua de canalizare.

Traficul auto va fi inchis pe soseaua Alexandriei intre strada Margeanului si soseaua Antiaeriana (sensul de iesire din Bucuresti). Circulatia autovehiculelor va fi deviata prin strada Margeanului - strada Sergent Moraru Stefan - soseaua Antiaeriana.

Pana pe 15 noiembrie, pe strazile Margeanului si Sergent Moraru Stefan se va circula pe sens unic dinspre soseaua Alexandriei catre soseaua Antiaeriana. Pentru mentinerea sigurantei, in perioada lucrarilor intersectia soselei Antiaeriana cu strada Sergent Moraru Stefan va fi semaforizata.

Soferii sunt rugati sa circule cu atentie, sa respecte semafoarele, indicatoarele si marcajele rutiere din zona restrictionata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea