Social

#avertizare de furtuna #trafic paralizat #furtuna #capitala

Trafic paralizat in Capitala, in urma avertizarii de furtuna

Traficul este paralizat in Capitala in urma avertizarii de furtuna. Scolile au fost inchise la ora 17:00 si a fost anuntat un Cod Galben de furtuna cu fenomene periculoase. Vantul poate sufla cu pana la 65-70 de kilometri pe ora, la rafale. Momentul critic se va inregistra intre ora 20:00 si 3:00.

Primarul Gabriela Firea a anuntat ca cele mai afectate cartiere sunt cele din nord-estul Bucurestiului: "Cum spuneam, vor fi cateva cartiere ceva mai afectate, si ma refer la cele din nord-est, printre care numar Baneasa, Colentina, Andronache, Tei si, de asemenea, din sud-vest, Drumul Taberei, Militari, Rahova, Salaj, Ferentari, 13 Septembrie", a declarat Firea, potrivit libertatea.ro.

Traficul din Bucuresti este paralizat la aceasta ora, multi Bucuresteni grabindu-se sa ajunga acasa.

Circulatia tramvaielor 41 a fost intrerupta din cauza masinilor care au ramas blocate in trafic. Sute de oameni asteapta in statii descongestionarea traficului pentru a ajunge acasa.

O coloana de mai multe tramvaie s-a format atat la capatul de la Piata Presei, cat si pe traseu, intrucat circulatia autoturismelor se desfasoara cu dificultate, scrie realitatea.net.

Sursa foto: vestea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea