Social

#rezultate Capacitate #inscriere liceu #capacitate #elevi

Topul rusinii. Cei mai slabi elevi la Capacitate

Marti, 7 iulie, este ultima zi pana cand elevii pot completa fisele de inscriere pentru liceu. Rata de promovare la Evaluarea Nationala a crescut anul acesta cu 10%. Tot anul acesta insa s-a inregistrat si un record: cea mai mica medie de admitere la liceu din istorie, 2.

Cel mai slabi elevi sunt in judetul Dolj, acolo unde 117 dintre ei au media 2. Pe locul al doilea este judetul Brasov, cu 72 de medii de 2, iar pe locul al treilea se afla judetul Arges, cu 71 de elevi cu cele mai slabe medii.

La polul opus, au fost si judete cu rezultate excelente. In Ilfov doar doi elevi au avut media de admitere 2, in Cluj a fost un singur astfel de caz, iar in Braila, unde rata de promovare a depasit 92%, niciun elev nu va intra la liceu cu media 2. Si in Capitala s-au obtinut note dezastruoase. Cea mai mica medie de admitere la liceu a fost de 2.32, asta desi numarul celor care au promovat a crescut cu 7% fata de anul trecut.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea