Social

# oferte pasti # turism paste # oferte paste #vacanta paste

Top destinatii de Pasti. Unde mai gasesti locuri si la ce pret

Si in acest an romanii vor sa profite de cele cateva zile libere de Pasti si sa plece intr-o minivacanta. Fie ca este vorba de destinatii interne sau de mini-vacante in strainatate, romanii au de ales intre oferte care pornesc de la 50 de lei si ajung la cateva mii de euro. Iata cele mai populare destinatii:

1. Vacante in strainatate

Cea mai ieftina destinatie pentru romani ramane Bulgaria. Un sejur de 3-4 nopti la Nisipurile de Aur costa sub 100 de euro de persoana si include si cel putin o masa. Mai exact, de exemplu, la Hotel Gardenia 4* din Bansko, Bulgaria cu 449 lei beneficiezi de un sejur All Inclusive. Oferta este disponibila aici. O alta destinatie ieftina este Roma, unde bugetul pentru weekendul de Pasti este de 100-200 de euro. Romanticii care dispun de un buget mai generos pot opta pentru o minivacanta la Paris (4-500 de euro) sau in Spania, la Barcelona. Mai multe oferte gasiti aici.

2. Vacante in Romania 

Cum nu toti romanii vor sau isi permit sa plece din tara pentru cateva zile, hotelierii romanii au pus la dispozitie o varietate de oferte, cu preturi care incep de la 400 de lei. De exemplu, poti petrece Sarbatorile Pascale intr-un sejur de lux traditional in Moldova, cu 400 lei/sejur si beneficiezi de 3 nopti de cazare, mic dejun, cina festiva traditionala de Paste la Hanu Ancutei, acces nelimitat SPA, pachet de bun venit si alte facilitati. Oferta o gasesti aici. Un alt hotelier are o oferta last minute la Predeal. Cu 385 lei/persoana ai 3 nopti cazare in camera dubla cu demipensiune si masa festiva. Oferta completa este disponibila aici

3. Vacante rurale

Si anul acesta romanii au solicitat numeroase ofere pentru cazare la pensiunile din Moldova - in special Gura Humorului, Piatra Neamt -, Maramures, dar si litoralul romanesc. Cele mai populare pensiuni sunt cele de 2 si 3 stele, unde preturile pornesc de la 50-60 de lei/zi. Mai multe oferte gasiti aici

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea