Social

#vremea #starea vremii #precipitatii #meteo #conditii meteo

Toamna si-a intrat in drepturi! Precipitatii pe arii extinse la inceput de saptamana

Inceputul saptamanii ne aduce vreme inchisa si rece in majoritatea tarii. Mai mult se vor inregistra ploi si rafale de scurta durata.

 

Luni vremea se va incalzi putin fata de zilele precedente. Cerul va fi insa temporar noros in majoritatea regiunilor, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si in Dobrogea. Local se va semnala ceata. Temperaturile maxime se vor incadra intre 6 si 20 de grade Celsius.

In Bucuresti cerul va fi innorat si vor fi conditii de burnita sau ploaie slaba si, trecator, de ceata. Vantul va sufla iar temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 12-13 grade Celsius.

Marti in sudul si estul tarii vremea se va mentine rece, innorarile vor fi persistente si pe arii restranse vor fi ploi slabe sau burnita. In restul teritoriului va fi mai cald decat in mod obisnuit la aceasta data, iar innorarile se vor accentua spre seara si noaptea si va ploua local. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele rafale pe alocuri. Temperaturile minime se vor incadra intre 2 si 10 grade Celsius in timp ce maximele vor ajunge pana la 8 si 20 de grade Celsius.

In capitala vremea va ramane in continuare innorata si se vor inregistra precipitatii. Temperatura minima se vor incadra in jurul valorii de 8 grade Celsius iar cea maxima va ajunge 14 grade Celsius.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea