Social

#conditii meteo #meteo #toamna #starea vremii #vreme toamna

Toamna loveste puternic. Iata de ce vreme vom avea parte la inceput de saptamana!

Septembrie ne arata zilele acestea si o fata mai aspra a toamnei, intreg teritoriul Romaniei urmand sa se confrunte cu o schimbare radicala a conditiilor meteo in zilele urmatoare. Iata cum va fi vremea in tara in urmatoarele trei zile!

Luni ne vom putea bucura de ultima zi mai calda a acestei perioade, chiar daca vestul si centrul tarii, ca si jumatatea nordica a Romaniei se vor confrunta si cu o serie de averse de ploaie. Temperatura va fi in continuare placuta pentru aceasta perioada: 25-27 de grade Celsius in Bucuresti si in Dobrogea si temperaturi de 20-24 de grade in restul tarii.

Marti, ploile si frigul vor face legea in toata tara. Valorile termice inregistreaza o scadere brusca la nivelul intregii tari, cu temperaturi maxime de 19 grade inregistrate in Oltenia si minime de 14 grade in centrul tarii. In Bucuresti, 16 grade celsius si ploi locale.

Miercuri, ploile stationeaza doar in zona de nord-est a tarii, dar valorile termice indicate de termometre sunt in continuare scazute: 12 grade Celsius in Maramures si 18-19 grade in Muntenia si Dobrogea.

Sursa foto: panoramio.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea