Social

#presedinte iohannis #presedintele romaniei #klaus iohannis

Tinuta cu care Iohannis a dat pe spate Romania. Ce aparitie de senzatie!

Presedintele Klaus Iohnnis a facut o vizita la baza militara de la Kogalniceanu. Vizita de lucru a ramas insa in secundar dupa aparitia senzationala a presedintelui.  

Seful statului s-a intalnit la baza de la Mihail Kogalniceanu cu militari romani, americani si britanici, spunand ca a fost ”placut impresionat” de nivelul de pregatire al acestora. Problemele legate de apararea tarii au fost lasate insa in secundar dupa ce o imagine cu Iohannis a devenit virala. 

Acesta a impresionat cu tinuta sa lejera, dar eleganta, pantalon si camasa albe, sacou bleumarin si ochelari de soare. Nici sotia sefului statului nu a ramas indiferenta.

Carmen Iohannis a postat un comentariu joi, pe Facebook, la pozele pe care seful statului le-a postat din cadrul vizitei de la Baza Militara Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta, aceasta afisand doar un emoticon cu inimioare.

Seful statului a mai primit o serie de comentarii laudative cu privire la vizita pe care efectuat-o, la atitudinea si la tinuta sa. „Elegant, cu pieptul inainte, privirea sus! Asta DA atitudine. Felicitari!!!”, este unul dintre comentariile pe care le-a primit seful statului.

Foto: StirileProTv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea