Social

#aeroportul baneasa #aeroport #terminal business

Terminal business, pe Aeroportul Baneasa

Terminalul de aviatie generala si business al Aeroportului International Aurel Vlaicu Baneasa , aflat in lucrari de modernizare, a fost pus in functiune marti, potrivit Tvr Info.

Urmeaza ca toate cursele low-cost efectuate pe acest aeroport sa fie mutate, in 2012, pe Otopeni, iar Baneasa va deveni, astfel, primul aeroport de business.

Valoarea investitiei atinge 2,4 milioane euro, iar noul terminal va avea o capacitate de 30.000 de pasageri in fiecare an.

Terminalul modern are aproximativ 1.400 de metri patrati si a fost modernizat intr-o luna si jumatate. In plus, cladirea beneficiaza de o zona destinata prelucrarii fluxului de pasageri, la parter, dar si de o zona multifunctionala, cu sali de conferinta si prezentari, care se afla la etaj.

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu , a fost prezent in noiembrie la inspectia lucrarilor desfasurate pe Aeroportul Baneasa .

Reprezentantii aeroportului spun ca si celelalte doua terminale de pe Baneasa vor fi modernizate anul viitor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea